Hot Spot rješenja

HotSpot, točke za bežični pristup internetu, danas su postale standardna usluga u turizmu. Korištenje interneta već odavno nije nužnost samo poslovnih korisnika. I turisti koji se žele opustiti u nekom hotelu zasigurno imaju razloga i želje za online povezivanjem.

Korištenjem Hot Spot sistema nudimo razne mogućnosti kontrole pristupa i naplate korištenja mreže od strane gostiju. Osim besplatnog pristupa najčešće se koriste vremenski ograničen Internet pristup (idealno za ugostitlejske objekte), bonovi koje gosti kupuju na recepciji ili ih čekaju u sobi, internet kartice ili pak dodjeljivanje korisničkog imena i lozinke). Također možete imati Login stranicu prilikom prijave na Internet prilagođenu vašem izboru dizajna. Dobivate i sigurnost korisnika (funkcija izolacije), tako da su podaci Vaših gostiju zaštićeni, a gosti su odvojeni od Vaše mreže, te nemogu prisputpiti Vašim računalima, pisačima, itd...

hotspot usluga i tehnička rješenja zadar

Proširenje bežičnog signala

Sigurno ste se našli u situaciji da je WiFi signal na katu ili drugom kraju kuće preslab. Problemi se najčeće javljaju u većim turističkim objektima gdje se nalazi više apartmana i gdje boravi veći broj ljudi koji zahtjevaju pristup Internetu.

Ovo je ujedno i usluga koja se najviše traži te nudimo cijeli niz rješenja ovisno o problemu koji imate. Koristimo samo profesionalnu opremu koja kad se jednom postavi kako treba smanjuje Vaše probleme na minimum.

hotspot usluga i tehnička rješenja zadar

Point to Point linkovi

Point to Point linkovi služe za povezivanje dvije lokacije bežičnim putem. Najčešće se koriste kod povezivanja dva objekta, udaljenog pristupa Internetu na gdje na jednoj lokaciji nema Interneta. Uvijet je da se dva objekta "vide", a pouzdani linkovi se ostvaruju i na daljinama od 10 kilometara.

Mikrotik oprema

U radu se najviše koristimo Mikrotik opremom koja nam se pokazala najboljim omjerom cijene i kvalitete. Njihov glavni proizvod je operativni sustav baziran na Linux kernelu poznat kao Mikrotik Router OS koji je instaliran na svim njihovim proizvodima. U ponudi imaju cijelu paletu proizvoda, od usmjerivača, preklopnika te raznih integriranih rješenja tj antena s ugrađenim Routerboardom u sebi.

Neograničeni internet

5 Mb/s

99,00 Kn/Mj

download do 5 Mb/s
upload do 512 kb/s
nije potrebna telefonska linija

10 Mb/s

199,00 Kn/Mj

download do 10 Mb/s
upload do 1024 kb/s
nije potrebna telefonska linija

Najam IT opreme

 

Financiranje IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma. Bez papirologije, učešća i pologa, bez dodatnih troškova obrade. Period najma određujete sami.

 Više detalja

Reference

 

Na referentnoj listi nalaze se imena renomiranih tvrtki, obrta, udruga, institucija i privatnih osoba koje koriste naše usluge.

 Pregled

USLUGE

PROJEKTIRANJE | NABAVA | UGRADNJA | ODRŽAVANJE

mreže i wireless zadar
MREŽE I
WIRELESS
backup podataka zadar
BACKUP
PODATAKA
videonadzor zadar
VIDEONADZOR
PROSTORA
paušalno održavanje opreme zadar
PAUŠALNO
ODRŽAVANJE
prodaja i servis it opreme zadar
PRODAJA I
SERVIS
leasing it opreme zadar
LEASING
IT OPREME