Backup sustavi

Uz antivirusni program i ostale vrste zaštite najvažnija linija zaštite podataka (od malwarea, kvarova, elementarnih nepogoda, pogrešaka, sabotaže, ...) je - kvalitetan backup. Izrada sigurnosne kopije podataka obvezna je usluga za svaku ozbiljniju tvrtku. Jedno od najpopularnijih „small business“ rješenja je backup na NAS-ove i backup na udaljene servere.

Vršimo backup MSSQL baza podataka i datoteka čime smanjujemo potencijalne gubitke podataka tako i štitimo poslovanje same firme jer u današnje vrijeme bez podataka i ne možete funkcionirati. Korištenjem najefikasnijih dostupnih tehnologija današnjice, nudimo implementacije i održavanja sustava za pohranu podataka. Time Vam omogućujemo brz oporavak Vaših poslovnih procesa.

backup pohrana podataka zadar

Korisnik se može odlučiti za vrstu backupa, učestalost backupa - dnevno, tjedno, mjesečno, vrijeme čuvanja podataka, urešaj na kojem će se backup čuvati. Za sve detalje javite nam se i rado ćemo Vam poslati ponudu prilagođenu Vašim potrebama.

Cryptolocker

Napadi softverom koji vam preuzme računalo, zaključa podatke i potom od vas traži otkupninu kako bi ih otključao su u porastu i neće nestati sami od sebe. Ransomware je vrsta zloćudnog softvera (malvera) koja, nakon što zarazi uređaj, blokira pristup istom ili podacima pohranjenima na njemu tako što ih zaključa enkripcijom koja je u pravilu neprobojna.

Može enkriptirati bilo koje datoteke, mijenjati im nazive i ekstenzije, pronaći i ukrasti osjetljive podatke, zavarati antivirusne alate, proširiti se na druga računala u lokalnoj mreži i zaraženo računalo pretvoriti u platformu za napad na druga. U pravilu će prikazati poruku s ucjenom i tražiti isplatu u bitkoinima u određenom roku.

Nemate li kopiju (backup) svojih podataka, nemate ništa. Godine i godine vašeg rada ili uspomene u tom slučaju nisu ništa drugo nego tek list u orkanu informatičkih nepogoda. Individualni korisnici vrlo često nemaju kopiju svojih podataka, pa i običan kvar diska za njih može predstavljati katastrofalni događaj.

Tvrtka Bridge je ovlašteni prodavatelj i distibuter ESET NOD32 antivirusa

prodaja i distribucija nod32

ESET vas može vrlo efikasno zaštititi i od većine virusa i malwarea. No, stopostotna zaštita jednostavno ne postoji nigdje (ni u realnom životu, pa tako niti u digitalnom) i nijedan postojeći antivirusni program neće zaštititi računalo uvijek i od svih vrsta prijetnji. ESET-ovi programi su među najboljim antivirusnim programima. Dobitnik je više nagrada Virus Bulletin 100% od ijednog drugog antivirusnog proizvoda, a iz iskustva ima i našu preporuku.

Neograničeni internet

NET 10/2


BRZINA
10 Mb/s | 2 Mb/s

Min. 7 MB/s | 1,4 MB/s

115,00 Kn/Mj
15,26 €/Mj

NET 20/4


BRZINA
20 Mb/s | 4 Mb/s

Min. 14 MB/s | 2,8 MB/s

155,00 Kn/Mj
20,57 €/Mj

NET 50/5


BRZINA
50 Mb/s | 5 Mb/s

Min. 35 MB/s | 3,5 MB/s

195,00 Kn/Mj
25,88 €/Mj

Internet paketi

Najam IT opreme

 

Financiranje IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma. Bez papirologije, učešća i pologa, bez dodatnih troškova obrade. Period najma određujete sami.

 Više detalja

Reference

 

Na referentnoj listi nalaze se imena renomiranih tvrtki, obrta, udruga, institucija i privatnih osoba koje koriste naše usluge.

 Pregled

USLUGE

PROJEKTIRANJE | NABAVA | UGRADNJA | ODRŽAVANJE

mreže i wireless zadar
MREŽE I
WIRELESS
backup podataka zadar
BACKUP
PODATAKA
videonadzor zadar
VIDEONADZOR
PROSTORA
paušalno održavanje opreme zadar
PAUŠALNO
ODRŽAVANJE
prodaja i servis it opreme zadar
PRODAJA I
SERVIS
leasing it opreme zadar
LEASING
IT OPREME