WIRELESS & NETWORK SOLUTIONS

 
>

Hot Spot

rješenja

Point to Point linkovi

Proširenje

Mikrotik oprema

HotSpot, točke za bežični pristup internetu, danas su postale standardna usluga u turizmu. Korištenje interneta već odavno nije nužnost samo poslovnih korisnika. I turisti koji se žele opustiti u nekom hotelu zasigurno imaju razloga i želje za online povezivanjem.

Point to Point linkovi služe za povezivanje dvije lokacije bežičnim putem. Najčešće se koriste kod povezivanja dva objekta, udaljenog pristupa Internetu na gdje na jednoj lokaciji nema Interneta. Uvijet je da se dva objekta "vide", a pouzdani linkovi se ostvaruju i na daljinama od 10 kilometara.

U radu se najviše koristimo Mikrotik opremom koja nam se pokazala najboljim omjerom cijene i kvalitete. Njihov glavni proizvod je operativni sustav baziran na Linux kernelu poznat kao Mikrotik Router OS koji je instaliran na svim njihovim proizvodima. U ponudi imaju cijelu paletu proizvoda, od usmjerivača, preklopnika te raznih integriranih rješenja tj antena s ugrađenim Routerboardom u sebi.

 

bežičnog signala

Sigurno ste se našli u situaciji da je WiFi signal na katu ili drugom kraju kuće preslab. Problemi se najčeće javljaju u većim turističkim objektima gdje se nalazi više apartmana i gdje boravi veći broj ljudi koji zahtjevaju pristup Internetu.

Ovo je ujedno i usluga koja se najviše traži te nudimo cijeli niz rješenja ovisno o problemu koji imate. Koristimo samo profesionalnu opremu koja kad se jednom postavi kako treba smanjuje Vaše probleme na minimum.

Korištenjem Hot Spot sistema nudimo razne mogućnosti kontrole pristupa i naplate korištenja mreže od strane gostiju. Osim besplatnog pristupa najčešće se koriste vremenski ograničen Internet pristup (idealno za ugostitlejske objekte), bonovi koje gosti kupuju na recepciji ili ih čekaju u sobi, internet kartice ili pak dodjeljivanje korisničkog imena i lozinke). Također možete imati Login stranicu prilikom prijave na Internet prilagođenu vašem izboru dizajna. Dobivate i sigurnost korisnika (funkcija izolacije), tako da su podaci Vaših gostiju zaštićeni, a gosti su odvojeni od Vaše mreže, te nemogu prisputpiti Vašim računalima, pisačima, itd...

Mikrotik oprema Zadar

BRIDGE D.O.O. © 2017.