WIRELESS & NETWORK SOLUTIONS

 
>

Usluge

Servis računala

Ako imate problem na Vašem računalu ili laptopu naš servis PC računala stoji Vam na raspolaganju. Stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u servisiranju informatičke opreme garantira da će Vaš problem biti riješen na najbolji mogući način. Vršimo dijagnostiku kvara, zamjene računalnih komponenti, popravak laptopa, uklanjanje virusa i malwarea, instalacija operativnih sustava i upravljačkih programa.

Nudimo Vam mogučnost dolaska po Vašu računalnu opremu ili servis na licu mjesta ukoliko se radi o manjem kvaru. Svoju računalnu opremu možeze donijeti u naš servis radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.

Računalne mreže i VPN pristup

Naše usluge vezane uz računalne mreže su isto tako vrlo široke i pružamo usluge izrada računalnih mreža kako za fizičke tako i pravne osobe. Za vas smo u mogućnosti izraditi u vašem domu ili firmi bez obzira na veličinu firme računalnu mrežu, a također raditi i na održavanju i servisiranju računalne mreže i uređaja u mreži. Između ostalog nudimo instalaciju LAN, WLAN ( bežičnih ) kućnih i poslovnih mreža, File, Print, FTP, Web, Mail serveri, povezivanje udaljenih lokacija, VPN pristup za rad od kuće u tvrtci.

Konfiguriranje mrežnih usmjernika i preklopnika.

Kabliranje UTP, FTP i STP mrežnim kabelom (Cat 5e, Cat6 kategorije)

Firewall rješenja i mrežne sigurnosti

Također nudimo ugovorno održavanje, servisiranje računalnih mreža gdje možete naručiti uslugu održavanja povremeno ili konstantno u određenom vremenu i po potrebi kada se pojavi potreba za Sistem Administratorom mreže kojeg sada ne morate imati stalno zaposlenog.

Nudimo računalnu i mrežnu opremu od renomiranih proizvođača prema specifičnim zahtjevima korisnika. Nastojimo da kupci PC opreme u nama prepoznaju dugogodišnjeg partnera koji će i nakon prodaje brinuti o njihovim potrebama.

U ponudi imamo veliki izbor originalnog potrošnog i zamjenskog materijala za pisače i kopirke.

Ističemo velik izbor brand rabljene računalne opreme s jamstvom od dvije godine i originalnim operativnim sustavom gdje se ostvaruju velike uštede.

 

Prodaja računalne opreme i potrošnog materijala

 

Prodaja nove i rabljene POS opreme i software-a, blagajni, printera i ladica za novac, POS monitori za sve namjene.

Od programske opreme nudimo već iskušani softver Blue POS. Blue POS dizajnerski napredna fiskalna maloprodajna POS blagajna za sve vrste trgovina što uključuje dućane, pekare, mesnice, štandove i slične maloprodajne i uslužne objekte.

Sadrži mnoštvo opcija kao što su financijsko i materijalno vođenje, načine plaćanja, više nivoa rada, više kasa u cjelinu, daljinski pristup podacima i još mnogo toga.

POS oprema

BRIDGE D.O.O. © 2017.